{ "title": "Bisküvi Arası Lokum", "image": "https://www.biskuvi.gen.tr/images/biskuvi-arasi-lokum.gif", "date": "19.01.2024 11:40:56", "author": "Meftune Akpolat", "article": [ { "article": "
Bisküvi arası lokum, bisküvi arası lokum eski yılları hatırlatsa da bu lezzetten vazgeçemeyen insanların sayısı günümüzde de oldukça fazladır. Pudra şekerli lokum ve özellikle sade 2 adet pötibör bisküvi ile kolaylıkla hazırlanabilecek en pratik tatlı tariflerinden biridir.

Lokum ezilerek iki bisküvinin arasına yerleştirilerek hazırlanır. Özellikle tatlı krizine girenler için pratik bir şekilde hazırlanarak tatlı krizi kolaylıkla atlatılabilir. Eskiden bayramların vazgeçilmez şekeri olarak ikram edilen bisküvi arası lokum günümüzde çok tüketilmemektedir. Çünkü eskiye nazaran günümüzde abur-cubur yiyeceklerin çeşit olarak fazlalığı bisküvi arası lokumu geri plana itmiş ve bu lezzet çoğu kişi tarafından unutulmuştur.

Bisküvi Arası Lokum Nasıl Hazırlanır?

Bisküvi Arası Lokum İçin Gerekli Malzemeleri
Bisküvi Arası Lokum Nasıl Yapılır?

Bisküvi arası lokum ufacık bir çocuğun bile kolaylıkla hazırlayarak afiyetle tüketebileceği bir tatlı türüdür. Yapılması gereken tek şey lokumu ezerek bisküvinin üzerine yerleştirmek ve diğer bir bisküvi ile üzerini kapatmaktır. Bu işlemlerden sonra bisküvi arası lokum tüketmek için hazır.

Afiyet olsun.
" } ] }