Bisküvili pasta pudingin sıcak mı yoksa soğuk mu döküleceği konusunda gerçekten kararsız kaldım. Sıcak dökme fikri, bisküvilerin yumuşamasını sağlarken katmanların daha iyi birleşmesini sağlıyor gibi görünüyor ama bu durumda tatlının dengesiz bir yapıda olabileceğini de düşünüyorum. Diğer yandan, soğuk dökülen pudingin dokusunu koruyarak daha estetik bir görünüm sağladığı ve ferah bir lezzet sunduğu fikri de oldukça cazip. Siz hangi yöntemi tercih ettiniz? Hangi sıcaklıkta sunulduğunda daha lezzetli buluyorsunuz?
Bisküvili pasta pudingin sıcak mı yoksa soğuk mu döküleceği konusunda gerçekten kararsız kaldım. Sıcak dökme fikri, bisküvilerin yumuşamasını sağlarken katmanların daha iyi birleşmesini sağlıyor gibi görünüyor ama bu durumda tatlının dengesiz bir yapıda olabileceğini de düşünüyorum. Diğer yandan, soğuk dökülen pudingin dokusunu koruyarak daha estetik bir görünüm sağladığı ve ferah bir lezzet sunduğu fikri de oldukça cazip. Siz hangi yöntemi tercih ettiniz? Hangi sıcaklıkta sunulduğunda daha lezzetli buluyorsunuz?
Cevap yaz