Portakallı bisküvi tarifi oldukça pratik görünüyor. Özellikle portakal kabuğu rendesi eklenmesi, bisküvilerin aromasını artıracak gibi. Sizce hamurun dinlendirilmesi gerçekten de bisküvilerin kıvamını etkiliyor mu? Ayrıca, pişirme süresi tam olarak ayarlandığında bisküvilerin üzerinin hafif pembeleşmesi nasıl bir sonuç veriyor? Denedikten sonra aldığınız sonuçlar neler oldu?
Portakallı bisküvi tarifi oldukça pratik görünüyor. Özellikle portakal kabuğu rendesi eklenmesi, bisküvilerin aromasını artıracak gibi. Sizce hamurun dinlendirilmesi gerçekten de bisküvilerin kıvamını etkiliyor mu? Ayrıca, pişirme süresi tam olarak ayarlandığında bisküvilerin üzerinin hafif pembeleşmesi nasıl bir sonuç veriyor? Denedikten sonra aldığınız sonuçlar neler oldu?
Cevap yaz