Tavuk göğsü bisküvili tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü didiklerken, ne kadar ince olursa, tatlının dokusunun o kadar zenginleşeceğini düşündüm. Süt ve şeker karışımını pişirirken sürekli karıştırmak gerçekten önemli mi? Topaklanma olmaması için ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, bisküvileri dizerken aralarındaki boşlukları en aza indirmek için bir ipucu verir misiniz? Son olarak, soğutma süresi tatlının lezzetini etkiliyorsa, en ideal süre ne kadar olmalı? Bu tatlıyı yaparken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı?
Tavuk göğsü bisküvili tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü didiklerken, ne kadar ince olursa, tatlının dokusunun o kadar zenginleşeceğini düşündüm. Süt ve şeker karışımını pişirirken sürekli karıştırmak gerçekten önemli mi? Topaklanma olmaması için ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, bisküvileri dizerken aralarındaki boşlukları en aza indirmek için bir ipucu verir misiniz? Son olarak, soğutma süresi tatlının lezzetini etkiliyorsa, en ideal süre ne kadar olmalı? Bu tatlıyı yaparken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz