Yarım kilo havucu rendeliyoruz.
Rendelediğimiz havuçları Orta boy bir tencerenin içerisine alıyoruz. Yarım su bardağı su ve yarım su bardağı şekeri ilave ederek suyunu çekene kadar kaynamaya bırakıyoruz. Geniş bir kaba aldığımız bir paket pötibör bisküvinin üzerine bir çay kaşığı tarçını ekleyip bisküvileri mümkün olduğu kadar küçük parçalar haline getiriyoruz. Cevizi ilave edip karıştırdıktan sonra haşlanmış yarım kilo havucu karışımın üzerine döküyoruz. Bisküvi taneleri tümüyle dağılıp ve yumuşayıncaya kadar yoğuruyoruz. İyice yoğurduktan sonra istediğimiz büyüklükte toplar oluşturuyoruz. Genişçe bir tabağın içine koyduğumuz Hindistan cevizinin içinde toplarımızı bulayıp işlemimizi tamamlıyoruz. Buzdolabında 2 saat bekletip yeterli kıvama getirdiğimiz Bisküvili havuç toplarımızı kürdan saplayarak ya da sade bir şekilde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.