Pastamızı yapmaya ilk olarak pudingini hazırlayarak başlıyoruz.
Puding paketinin üzerindeki tarife göre pudingi hazır hale getiriyoruz. Streç film poşetini tezgâhın üzerine 80. Cm kadar seriyoruz. Daha sonra üzerine pötibör bisküvileri yanımıza koyduğumuz bir kâse ılık süte bandırıp, yan yana olacak şekilde üç sıra halinde diziyoruz. Paketin tamamı bitinceye kadar dizerek pastanın boyunu belirleyebilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz pudingin yarısından biraz daha fazlasını bisküvilerin üzerine güzelce yayıyoruz. Muzları soyarak bütün bir şekilde ortadaki bisküvinin hizasında uzunlamasına yerleştiriyoruz. Daha sonra streç poşetin iki kenarından sıkı bir şekilde kavrayarak, kenarlardaki bisküvileri aynı anda kaldırıp, piramit şeklinde bir rulo elde ediyoruz. Kalan pudingi üzerine pürüzsüz bir şekilde yayıyoruz. Krem şantiyi de üzerindeki tarife göre hazırlayıp, pastanın üzerine her tarafını kaplayacak şekilde yayıyoruz.
Üzerine Hindistan cevizi serptikten sonra, buzdolabına kaldırarak 2 sat kadar kendini çekmesi için dinlendiriyoruz. Buzdolabından çıkardıktan sonra, parmak kalınlığında dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.