Bisküvili tabana sahip tavuk göğsü tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor. Bu tarife göre, bisküvilerin un haline getirilmesi ve tavukların baharatlarla marine edilmesi oldukça pratik. Tavuk göğsünü kısık ateşte kızartmak, lezzetini artıracak gibi. Ayrıca, peynirin fırında eriyip tavukla birleşmesi harika bir tat ve görünüm sunar. Yanında yeşil salata ile servis etmek, yemeği daha da zenginleştirecek. Sizce farklı baharat kombinasyonları ile bu tarifin tadını nasıl daha da zenginleştirebiliriz?
Bisküvili tabana sahip tavuk göğsü tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor. Bu tarife göre, bisküvilerin un haline getirilmesi ve tavukların baharatlarla marine edilmesi oldukça pratik. Tavuk göğsünü kısık ateşte kızartmak, lezzetini artıracak gibi. Ayrıca, peynirin fırında eriyip tavukla birleşmesi harika bir tat ve görünüm sunar. Yanında yeşil salata ile servis etmek, yemeği daha da zenginleştirecek. Sizce farklı baharat kombinasyonları ile bu tarifin tadını nasıl daha da zenginleştirebiliriz?
Cevap yaz