Borcamda bisküvili muhallebi tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Muhallebinin yapımında taze süt kullanmanın lezzeti artıracağına dair verdiğiniz ipucu çok işe yarayacak gibi görünüyor. Peki, bisküvileri ıslatırken süt miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, üzerindeki süslemeler için kakao veya hindistan cevizi kullanmak harika bir fikir, ama başka ne tür malzemelerle de süsleyebilirim?
Borcamda bisküvili muhallebi tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Muhallebinin yapımında taze süt kullanmanın lezzeti artıracağına dair verdiğiniz ipucu çok işe yarayacak gibi görünüyor. Peki, bisküvileri ıslatırken süt miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, üzerindeki süslemeler için kakao veya hindistan cevizi kullanmak harika bir fikir, ama başka ne tür malzemelerle de süsleyebilirim?
Cevap yaz