Eti lokumlu bisküvi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Bu bisküvi yaparken lokum seçimi gerçekten önemli mi? Fıstıklı lokum kullanmayı düşündüm, acaba tadı nasıl olur? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmak lezzeti etkiler mi, yoksa bisküvilerin gevrekliğini korur mu? Son olarak, bu bisküvileri ne kadar süre taze tutabilirim? Hava almayan bir kapta saklasam yeterli olur mu? Bu sorulara cevap bulursam, tarifinizi denemek için sabırsızlanıyorum!
Eti lokumlu bisküvi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Bu bisküvi yaparken lokum seçimi gerçekten önemli mi? Fıstıklı lokum kullanmayı düşündüm, acaba tadı nasıl olur? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmak lezzeti etkiler mi, yoksa bisküvilerin gevrekliğini korur mu? Son olarak, bu bisküvileri ne kadar süre taze tutabilirim? Hava almayan bir kapta saklasam yeterli olur mu? Bu sorulara cevap bulursam, tarifinizi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz