Kakaolu bisküvi ile krem şantili pasta tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Bu pastayı yaparken bisküvilerin sütün içinde ne kadar beklemesi gerektiğini tam olarak biliyor muyuz? Ayrıca, krem şantinin kıvamını nasıl kontrol edebiliriz, kesilmemesi için dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Son olarak, bu pastayı dinlendirdikten sonra üzerine eklemek istediğimiz meyveleri nasıl seçmeliyiz, hangi meyveler daha uyumlu olur? Bu detaylar gerçekten de pasta yapımını etkileyebilir.
Kakaolu bisküvi ile krem şantili pasta tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Bu pastayı yaparken bisküvilerin sütün içinde ne kadar beklemesi gerektiğini tam olarak biliyor muyuz? Ayrıca, krem şantinin kıvamını nasıl kontrol edebiliriz, kesilmemesi için dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Son olarak, bu pastayı dinlendirdikten sonra üzerine eklemek istediğimiz meyveleri nasıl seçmeliyiz, hangi meyveler daha uyumlu olur? Bu detaylar gerçekten de pasta yapımını etkileyebilir.
Cevap yaz