Bu tarif gerçekten de çok pratik görünüyor! Bisküvili pastayı yaparken bisküvilerin un haline getirilmesi gerektiğini öğrenmek ilginç. Krema ve bisküviyi karıştırırken kakao ekleyerek farklı bir lezzet elde edebilmek de güzel bir fikir. Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek pastanın hem görünümünü hem de tadını zenginleştiriyor. Bir de buzdolabında dinlendirme süresi sayesinde tatların oturması, kesinlikle daha lezzetli bir sonuç verecektir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizce hangi bisküvi türü en iyi sonucu verir?
Bu tarif gerçekten de çok pratik görünüyor! Bisküvili pastayı yaparken bisküvilerin un haline getirilmesi gerektiğini öğrenmek ilginç. Krema ve bisküviyi karıştırırken kakao ekleyerek farklı bir lezzet elde edebilmek de güzel bir fikir. Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek pastanın hem görünümünü hem de tadını zenginleştiriyor. Bir de buzdolabında dinlendirme süresi sayesinde tatların oturması, kesinlikle daha lezzetli bir sonuç verecektir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizce hangi bisküvi türü en iyi sonucu verir?
Cevap yaz