Bu vişneli pudingli bisküvili tatlı tarifini okuduktan sonra, acaba bu tatlının yapılışı sırasında en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Pudingin kıvamını tutturmak için dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Ayrıca, vişneleri hazırlarken taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmak daha iyi olur? Ayrıca, tatlının üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmek daha hoş bir görünüm sağlar? Yorumlarınızı merak ediyorum!
Bu vişneli pudingli bisküvili tatlı tarifini okuduktan sonra, acaba bu tatlının yapılışı sırasında en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Pudingin kıvamını tutturmak için dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Ayrıca, vişneleri hazırlarken taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmak daha iyi olur? Ayrıca, tatlının üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmek daha hoş bir görünüm sağlar? Yorumlarınızı merak ediyorum!
Cevap yaz