Bu irmikli krem şantili bisküvili pastayı yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Özellikle katmanları oluştururken bisküvilerin yapısı ve krem şantinin kıvamı arasındaki dengeyi sağlamak zor olabilir mi? Ayrıca, süslemede hangi malzemeleri tercih ettiniz, çikolata parçaları mı yoksa taze meyveler mi daha çok hoşunuza gitti? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka ne tür aromalar denemeyi düşünüyorsunuz?
Bu irmikli krem şantili bisküvili pastayı yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Özellikle katmanları oluştururken bisküvilerin yapısı ve krem şantinin kıvamı arasındaki dengeyi sağlamak zor olabilir mi? Ayrıca, süslemede hangi malzemeleri tercih ettiniz, çikolata parçaları mı yoksa taze meyveler mi daha çok hoşunuza gitti? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka ne tür aromalar denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz