Kakaolu bisküvili rulo pasta yapımında en çok hangi adımın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle bisküvilerin ıslatılması süreci pasta için ne kadar önemli? Bu aşamada bisküvilerin yeterince süt çekmediğini düşünürsek, sonuçta pasta istediğimiz gibi olmaz mı? Ayrıca, pudingin hazırlanmasındaki hassasiyet de lezzeti etkiler mi sizce? Son olarak, bu pastayı farklı malzemelerle denemek nasıl bir sonuç verebilir?
Kakaolu bisküvili rulo pasta yapımında en çok hangi adımın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle bisküvilerin ıslatılması süreci pasta için ne kadar önemli? Bu aşamada bisküvilerin yeterince süt çekmediğini düşünürsek, sonuçta pasta istediğimiz gibi olmaz mı? Ayrıca, pudingin hazırlanmasındaki hassasiyet de lezzeti etkiler mi sizce? Son olarak, bu pastayı farklı malzemelerle denemek nasıl bir sonuç verebilir?
Cevap yaz